Τυποποιήση & Εμπορία Ελαιολάδου

Ο πρώτος τομέας στον οποίο ανέπτυξε πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα ο ιδρυτής των επιχειρήσεων Παύλος Ανδρουλάκης ήταν αυτός της τυποποίησης και της εμπορίας ελαιολάδου. Με σημείο αναφοράς τον Πύργο Μονοφατσίου Κρήτης, η επιχείρηση μέρα με τη μέρα αποκτούσε όλο και μεγαλύτερο εύρος, καθώς ανταγωνιζόταν τις υπόλοιπες της περιοχής κερδίζοντας την προτίμηση και την εκτίμηση του κόσμου. Η δυναμική της άρχισε να αναπτύσεται ραγδαία, φτάνοντας σήμερα να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες τυποποίησης και συσκευασίας ελαιολάδου στην Ελλάδα.

Καθημερινά γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια προώθησης και εμπορικής διαφήμησης του έξτρα παρθένου ελαιολάδου στην παγκόσμια αγορά, απ' όπου έρχονται αισιόδοξα μηνύματα για την αποδοχή του προϊόντος έναντι των υπολοίπων σπορελαίων και των βιομηχανικών ελαίων. Είναι μια δύσκολη προσπάθεια, η οποία απαιτεί επιμονή, υψηλή ποιότητα και συνέπεια, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι απαιτήσεις πολύ υψηλές.

P1010049

Εκτός όμως από τις αγορές του εξωτερικού η επιχείρηση Ανδρουλάκη αποτελεί τον αποκλειστικό τροφοδότη σε ελαιόλαδο, όλων των σωμάτων του ελληνικού στρατού. Βήματα που αποτελούν αναμφίβολα την καλύτερη αναγνώριση, κατοχύρωση και πιστοποίηση ποιότητας.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, αποτελούμενες από αυτόματη γραμμή παραγωγής απ'το αρχικό μέχρι το τελευταίο στάδιο, όπως φαίνεται στo video, η επιχείρηση του Παύλου Ανδρουλάκη τυποποιεί το γνωστό σε όλους "Ελαιώνας Ανδρουλάκης" σε μεταλλικές συσκευασίες των 5lt και 5lt pet και σε γυάλινα δοχεία του 1lt, 0.75lt και του 0,5lt.

xwroi_apoth_elaioladou2_meg_p6

Παράλληλα με την τυποποίηση ελαιολάδου, οι επιχειρήσεις του κ. Παύλου Ανδρουλάκη ασχολούνται και με την εμπορία του προϊόντος. Λειτουργεί ένα ιδιαίτερα αναπτυγμένο δίκτυο εμπορικών αντιπροσώπων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που προωθούν το κρητικό ελαιόλαδο στις αγορές της Ευρώπης, στη Γαλλία και στη Γερμανία, στην Κύπρο, στις διεθνείς αγορές και κυρίως στην Αμερική και στο Πόρτο Ρίκο.

Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης υπάρχουν ανοξείδοτες δεξαμενές χωρητικότητας 10.000 τόνων, όπως και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας τα οποία διευθύνει με επιτυχία, ο ίδιος ο ιδρυτής της, κ. Παύλος Ανδρουλάκης.

Παύλος Ανδρουλάκης
Πύργος - Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 28930-22324
Fax: 28930-22504
Ε-Μail: info@androulakisp.gr